Special Offer starting at $2190 $3990

Digital option available! Learn more.

Valid until October 15th, 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We can’t wait to see you again!

Alan Mulally

Organizational Leadership

Lloyd Blankfein

Strategy

Amy Cuddy

Talent

Lynda Gratton

Workforce Transformation

Nathan Furr

Innovation

Alicia Hare

Personal Leadership

Matthew Weatherley-White

Sustainability

Felipe Gómez

Performance

The world’s most important gathering of senior executives.

It’s about business.
It’s about inspiration.

 

 

11 EXCEPTIONAL

SPEAKERS

MORE THAN

2,000 ATTENDEES

REPRESENTING MORE THAN

500 COMPANIES

MORE THAN 60% 

CEO’s AND

SENIOR EXECUTIVES

90% OF EXPECTATIONS

MET OR EXCEEDED

About
World Business Forum

 

Organized and curated by WOBI each year in cities across the Americas, Europe and Asia, World Business Forum is a two-day event that brings together thousands of restless minds united by their passion for business. They come to learn from and be inspired by some of the world’s most renowned figures from business and beyond – a blend of content comprised of CEOs, entrepreneurs, innovators, thinkers, artists and sportspeople.

In a world of information overload, World Business Forum focuses on the issues most relevant to today’s businesspeople, stimulating new thinking and inspiring action. It also provides a unique networking environment to connect with like-minded professionals.

The moment is now.
The place, 

World Business Forum.

NOW

A unique time of unprecedented change. An unparalleled opportunity for development and growth.

NOW

Is the time we have to refocus our strategies and transform our operations.

NOW

Is the opportunity we have to create an enduring competitive advantage.

NOW

Is the space we have to cultivate the unique creative, human talent upon which our organizations are based.

Welcome to the Incredible NOW at

World Business Forum NYC 2021

Agenda

World Business Forum NYC 2021

Day 1

WEDNESDAY, OCTOBER 20

Lynda Gratton
Workforce Transformationl
9:00AM – 10:30AM (90 mins)

Break
10:30AM – 11:15AM (45mins)

Timms & Heimans
Management
11:15AM – 12:30PM (75 mins)

Lunch
12:30PM – 2:00PM (90mins)

Renée Richardson Gosline
Marketing
2:00PM – 3:00PM (60 mins)

Lloyd Blankfein
Strategy
3:00PM – 4:00PM (60 mins)

Break
4:00PM – 4:30PM (30mins)

Felipe Gomez
Performance
4:30PM – 5:30PM (60 mins)

Day 2

THURSDAY, OCTOBER 21

Nathan Furr
Innovation
9:00AM – 10:30AM (90 mins)

Break
10:30AM – 11:15AM (45mins)

Amy Cuddy
Talent
11:15AM – 12:30PM (75 mins)

Lunch
12:30PM – 2:00PM (90mins)

Alicia Hare
Personal Leadership
2:00PM – 3:00PM (60 mins)

Matthew Weatherley-White
Sustainability
3:00PM – 4:00PM (60 mins)

Break
4:00PM – 4:30PM (30mins)

Alan Mulally
Leadership
4:30PM – 5:30PM (60 mins)

DAY 1

WEDNESDAY, OCTOBER 20

DAY 2

THURSDAY, OCTOBER 21

}

TIMING

v

SPEAKER

}

TIMING

v

SPEAKER

9:00AM – 10:30AM
90 min

Lynda Gratton

Workforce Transformation

9:00AM – 10:30AM
90 min

Nathan Furr

Innovation

10:30AM – 11:15AM
45 min

break

10:30AM – 11:15AM
45 min

break

11:15AM – 12:30PM
75 min

Timms & Heimans

Management

11:15AM – 12:30PM
75 min

Amy Cuddy

Talent

12:30PM – 2:00PM
90 min

Lunch

12:30PM – 2:00PM
90 min

Lunch

2:00PM – 3:00PM
60 min

Renée Richardson Gosline

Marketing

2:00PM – 3:00PM
60 min

Alicia Hare

Personal Leadership

3:00PM – 4:00PM
60 min

Lloyd Blankfein

Strategy

3:00PM – 4:00PM
60 min

Matthew Weatherley-White

Sustainability

4:00PM – 4:30PM
30 min

break

4:00PM – 4:30PM
30 min

break

4:30PM – 5:30PM
60 min

Felipe Gomez

Performance

4:30PM – 5:30PM
60 min

Alan Mulally

Organizational Leadership

Agenda is subject to change.

Pricing & Special Promotions

Prices available until October 15th, 2021

Individual Tickets

1 TICKET

$2,190

$3,990

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks

5 TICKETS

$9,690

$19,950

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks

10 TICKETS

$17,590

$39,900

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks

Live the VIP Experience

1 VIP TICKET

$3,390

$4,490

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks
Lunch with Speaker
Dedicated Registration
Preferential Seating

5 VIP TICKETS

$14,990

$22,450

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks
Lunch with Speaker
Dedicated Registration
Preferential Seating

10 VIP TICKETS

$27,190

$44,900

Welcome Kit
Access to the Event
Attendee Certificate
Coffee Breaks
Lunch with Speaker
Dedicated Registration
Preferential Seating

Digital Tickets – watch the live WBF from anywhere!

Can’t make the in-person event this year? No problem!

Watch all of the live WBF NY presentations from wherever you are by purchasing a Digital Ticket. You will also have access to the recordings for 30 days after the event.

1 DIGITAL TICKET

$1,590

$2,990

Digital Welcome Kit
Access to all live keynote sessions
Certificate of attendance
Access to recordings for 30 days

5 DIGITAL TICKETS

$6,990

$14,950

Digital Welcome Kit
Access to all live keynote sessions
Certificate of attendance
Access to recordings for 30 days

10 DIGITAL TICKETS

$12,790

$29,900

Digital Welcome Kit
Access to all live keynote sessions
Certificate of attendance
Access to recordings for 30 days

DOWNLOAD BROCHURE FOR MORE INFORMATION

6 + 11 =