SPEAKERS

Com a autoritat indiscutible a nivell internacional en intel•ligència emocional, les contribucions de Goleman al camp de la psicologia han tingut un efecte transformador més enllà del món dels negocis. Ha estat escollit pel Wall Street Journal i el Financial Times com un dels seus pensadors de negocis més influents i és autor de nombrosos llibres de gran èxit, entre els quals s’inclouen Intel•ligència emocional i Focus.

Lynda Gratton ha treballat amb empreses de tot el món per elaborar un retrat del futur del treball. També és professora de Gestió Financera a la London Business School, on imparteix “L’estratègia de recursos humans en empreses transformadores”, que està considerat com el principal programa a nivell mundial en recursos humans. El seu llibre de 2012, The Shift, analitza l’impacte del món en transformació en les pràctiques i processos corporatius, i en el lideratge.

Metge associat en Cirurgia per la Universitat de Harvard, a Boston, i especialista en Cirurgia General i Digestiva, ha dedicat gran part de la seva vida a explorar l’impacte que tenen els processos mentals en el desplegament dels nostres talents i en els nivells de salut, d’energia i de benestar que experimentem, i a investigar com aflora el potencial humà, especialment en moments de desafiament, incertesa i canvi.

Com a conservadora i crítica, Sarah Lewis s’ha perfilat com una font de cultura per les seves recents perspectives sobre el diàleg entre cultura, història i identitat.  És historiadora cultural a la Universitat de Harvard i l’autora de The Rise: Creativity, the Gift of Failure, and the Search for Mastery que analitza com el que sovint anomenem erròniament fracàs pot establir les bases per a transformacions improbables i, sovint, emblemàtiques.

Com a creador, director i protagonista de l’exitosa sèrie de televisió infantil Lazy Town, Scheving ha aprofitat la seva contagiosa creativitat i el seu esperit emprenedor per convertir una idea destinada a promoure la nutrició i la salut infantil en una respectada marca global.

Creatiu de professió i il•lusionista de cor, Juan Pablo Neira és un detonador d’emocions i un dels més reconeguts conferenciants i especialistes en presentacions corporatives de Llatinoamèrica. Autor del llibre de supervendes Imagine: creer para crear i de Las Grandes marcas en Colombia.

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies