Professora de Harvard i experta en creativitat i innovació
Sarah Lewis

Com a conservadora i crítica, Sarah Lewis s’ha perfilat com una font de cultura per les seves recents perspectives sobre el diàleg entre cultura, història i identitat.  És historiadora cultural a la Universitat de Harvard i l’autora de The Rise: Creativity, the Gift of Failure, and the Search for Mastery que analitza com el que sovint anomenem erròniament fracàs pot establir les bases per a transformacions improbables i, sovint, emblemàtiques.

The Rise és una investigació esglaonada i basada en històries sobre com la innovació, el descobriment i el progrés creatiu són estimulats pels avantatges derivats de l’improbable, l’inversemblant i, fins i tot, del fracàs.  Com ella mateixa afirma: “El procés creatiu és, en realitat, com modelem les nostres vides i seguim altres interessos. El fracàs no és una cosa que pugui ser útil, en realitat és part del procés”.

 

Els seus assaigs sobre races, art contemporani i cultura han estat publicats en moltes revistes, així com a The New York Times, The New Yorker, Artforum, Art in America i per al Smithsonian, el Museum of Modern Art i Rizzoli.  Amb una llicenciatura de la Universitat de Harvard, un màster en Filosofia de la Universitat d’Oxford i el seu doctorat de la Universitat de Yale, és una estrella en ascens que va treballar al Comitè de política artística del President Obama i, actualment, és professora adjunta en els Departaments d’Història de l’Art i l’Arquitectura, i Estudis Africans i Afroamericans a Harvard.

Creativitat, la benedicció del fracàs i la recerca del control

  Les històries que revelen les bases improbables de les activitats humanes creatives

  Per què hem de pensar en el fracàs com en un espai d’experimentació, incertesa i joc, en què l’èxit no és l’objectiu final

  Per què hem de reconèixer els nostres límits abans de poder posar-los a prova

  Com superar la decepció de no assolir els nostres objectius i com usar els gairebé triomfs com una invitació per créixer

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies