Metge, cirurgià i expert en motivació, creativitat i comunicació
Mario Alonso Puig

Metge associat en Cirurgia per la Universitat de Harvard, a Boston, i especialista en Cirurgia General i Digestiva, ha dedicat gran part de la seva vida a explorar l’impacte que tenen els processos mentals en el desplegament dels nostres talents i en els nivells de salut, d’energia i de benestar que experimentem, i a investigar com aflora el potencial humà, especialment en moments de desafiament, incertesa i canvi.

Membre del Club Harvard d’Espanya, de l’Acadèmia de les Ciències de Nova York i de l’Associació americana per l’avanç de la ciència, va ser nomenat el 2011 com a membre del consell de lideratge del Fòrum econòmic mundial i ha estat convidat a parlar sobre l’estrès, la comunicació, el lideratge, la motivació, la creativitat, l’esperit emprenedor i la felicitat a institucions com l’IE Business School de Madrid i l’INSEAD Global Leadership Center de París.

 

El 2012 va rebre el premi al millor comunicador en salut per ASEDEF i ha estat guardonat amb el premi KnowSquare 2014 a la trajectòria divulgativa exemplar. És autor de grans èxits; ha publicat Vivir es un asunto urgente, Ara jo, El cociente agallas, Madera de líder, Reinventar-se. La teva segona oportunitat, i La respuesta.

Com liderar en aigües desconegudes

  La salut i el benestar del líder i del seu equip – i les seves implicacions en l’empresa

  Preparació personal per al canvi corporatiu – passos que cal seguir

  Abordatges per potenciar la creativitat i la innovació en l’empresa

  Del ser al fer i al tenir

  Els reptes de liderar en el segle XXI i com afrontar-los

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies