Emprenedor i creador de Lazy Town
Magnús Scheving

Com a creador, director i protagonista de l’exitosa sèrie de televisió infantil Lazy Town, Scheving ha aprofitat la seva contagiosa creativitat i el seu esperit emprenedor per convertir una idea destinada a promoure la nutrició i la salut infantil en una respectada marca global.

Magnus Scheving és un orador públic, motivador, atleta i emprenedor d’èxit. És el creador i protagonista de Lazy Town, una marca d’entreteniment dedicada a motivar els nens a prendre decisions saludables. La sèrie de televisió que escriu, dirigeixi produeix ha estat retransmesa en més de 170 països, ha arribat a més de 500 milions de llars i ha guanyat nombrosos premis, inclòs un premi BAFTA i els famosos premis Telly dels EUA, a més de rebre dues nominacions als premis Emmy, entre d’altres guardons. L’èxit del programa es basa en la filosofia de Scheving que la rendibilitat i la responsabilitat van de la mà, i que el veritable èxit s’aconsegueix quan tothom es beneficia d’ell.

Lazy Town: d’una missió personal a una marca global

  Les filosofies i creences que donen suport als líders amb més èxit

  Claus per mantenir-se creatiu: com assumir riscos i sortir de la teva zona de confort

  El paper del líder en el desenvolupament d’un estil recognoscible i durador per a la seva marca

  Com redefinir els beneficis: desenvolupar una ètica empresarial que se centri en molt més que en les finances

  Cultivar les actituds positives que permetran que la seva organització prosperi

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies