Emprenedor i expert en creativitat i motivació
Juan Pablo Neira

Creatiu de professió i il•lusionista de cor, Juan Pablo Neira és un detonador d’emocions i un dels més reconeguts conferenciants i especialistes en presentacions corporatives de Llatinoamèrica. Autor del llibre de supervendes Imagine: creer para crear i de Las Grandes marcas en Colombia.

Es va especialitzar a la Universitat George Washington com a productor d’esdeveniments, per després fundar LIVE, una de les més prestigioses companyies d’esdeveniments especials a Llatinoamèrica. Creador d’Expomarketing i fundador de les publicacions Marketing News i Punto de Evento, la carrera d’aquest publicista es caracteritza per la seva versatilitat com a empresari.

 

Amb més de 500 clients com SAB Miller, Coca-Cola, Pfizer, P&G, Citibank, Nestlé, Johnson & Johnson i ExxonMobil, Juan Pablo combina la seva àmplia experiència en el món de la creativitat i del servei amb la seva gran afició per la màgia, presentant diversos conceptes de conferència-espectacle que ha aconseguit inspirar, il•lustrar i energitzar audiències a més de 30 països.

Creure és crear: desenvolupar el poder de transformació

  D’això es tracta tot: imaginar quelcom, crear-ho i fer-ho realitat

  Per què la creativitat i la imaginació són el motor de la innovació

  Explorar l’habilitat d’imaginar per trobar el veritable potencial

  Consells màgics: com pensar de manera diferent per interactuar amb l’audiència

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies