Pioner en intel•ligència emocional
Daniel Goleman

Com a autoritat indiscutible a nivell internacional en intel•ligència emocional, les contribucions de Goleman al camp de la psicologia han tingut un efecte transformador més enllà del món dels negocis. Ha estat escollit pel Wall Street Journal i el Financial Times com un dels seus pensadors de negocis més influents i és autor de nombrosos llibres de gran èxit, entre els quals s’inclouen Intel•ligència emocional i Focus.

La revista Harvard Business Review va afirmar que la intel•ligència emocional —que menysprea el quocient intel•lectual com a única mesura de les nostres capacitats— és “una idea revolucionària que destrueix paradigmes” i va triar el seu article “What makes a Leader” (com es fa un líder) com un dels deu articles “imprescindibles” de la seva revista.  Goleman ha rebut nombrosos premis periodístics pels seus escrits, incloses dues nominacions per al Premi Pulitzer i un premi a la seva trajectòria periodística de l’Associació Nord-americana de Psicologia.

 

El seu supervendes de 2014, Focus: desenvolupar l’atenció per aconseguir l’excel•lència, argumenta que el lideratge que obté resultats exigeix un triple enfocament: en nosaltres mateixos, en els altres, per a les nostres relacions; i en les forces externes que conformen les organitzacions i la societat. El seu article The Focused Leader va guanyar el premi McKinsey HBR de 2013, que es concedeix cada any al millor article de Harvard Business Review.

El poder de la ment: mindsight i intel•ligència emocional en el lideratge

  Les competències necessàries per a l’autogestió i un alt rendiment

  Què es necessita per desenvolupar un lideratge ressonant: la base per a unes empreses sostenibles al segle XXI

  Aprofitar el poder de la consciència pròpia i utilitzar-lo com un component fonamental per al desenvolupament professional

  Com cultivar la integració interna i interpersonal necessària per ser un líder savi

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies