Què és el World Leadership Forum?

En un món hiperconnectat, no n’hi ha prou amb la millora incremental per mantenir-se a l’avantguarda dels competidors disruptius. Guanyar requereix una transformació constant, i el rol del líder és crucial en la realització d’aquesta transformació.

El repte és crear organitzacions que tinguin un propòsit clar, centrades en el resultat i guiades per valors. Tot alhora. Com a líders, això significa que ens hem de moure d’una mentalitat de “comandament i control” a un lideratge més àgil que estigui alineat amb l’era en què vivim, que equilibri el comandament amb la col·laboració, i l’enginy amb l’adaptabilitat.

Oferta Especial

Válida fins al 21 de desembre de 2018

Política de cancel·lació i/o reemborsament

 

Es pot cancel·lar la compra fins a 3 mesos abans de l’esdeveniment amb una penalització del 20%. Posterior a aquesta data, no apliquen cancel·lacions.

close

Política de cancel·lació

Daniel Lamarre
President i CEO de Cirque du Soleil

"Només assumint
riscos podem
esperar aconseguir
el extraordinari"

Descarregar el fullet

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies