Què és el World Leadership Forum?

En un món hiperconnectat, no n’hi ha prou amb la millora incremental per mantenir-se a l’avantguarda dels competidors disruptius. Guanyar requereix una transformació constant, i el rol del líder és crucial en la realització d’aquesta transformació.

El repte és crear organitzacions que tinguin un propòsit clar, centrades en el resultat i guiades per valors. Tot alhora. Com a líders, això significa que ens hem de moure d’una mentalitat de “comandament i control” a un lideratge més àgil que estigui alineat amb l’era en què vivim, que equilibri el comandament amb la col·laboració, i l’enginy amb l’adaptabilitat.

Oferta Especial

Política de cancel·lació i/o reemborsament

 

Es pot cancel·lar la compra fins a 3 mesos abans de l’esdeveniment amb una penalització del 20%. Posterior a aquesta data, no apliquen cancel·lacions.

close

Política de cancel·lació

Daniel Lamarre
President i CEO de Cirque du Soleil

"Només assumint
riscos podem
esperar aconseguir
el extraordinari"

daniel-goleman

"L'empatia i habilitats socials
són intel·ligència social,
la part interpersonal de
la intel·ligència emocional.
És per això que s'assemblen"

Daniel Goleman
Pioner en Intel·ligència Emocional

Descarregar el fullet
¿Cómo nos conoció?

Le informamos que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para realizar la medición de los hábitos de navegación de los usuarios y ofrecer publicidad de interés. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies