Special Offer starting at €1.645+ VAT€ 2.400

Valid until October 29, 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We can’t wait to see you again in person!

Don Tapscott

Digital Transformation

Lynda Gratton

Talent

Marshall Goldsmith

Leadership

Kevin Roberts

Marketing

Magnus Scheving

Performance

Mario Alonso Puig

Self-Management

The world’s most important gathering of senior executives.

It’s about business.
It’s about inspiration.

 

 

9 EXCEPTIONAL

SPEAKERS

MORE THAN

2,700 ATTENDEES

REPRESENTING MORE THAN

600 COMPANIES

MORE THAN 60% 

CEO’s AND

SENIOR EXECUTIVES

90% OF EXPECTATIONS

MET OR EXCEEDED

About
World Business Forum

 

Organised and curated by WOBI each year in cities across the Americas, Europe and Asia, World Business Forum is a two-day event that brings together thousands of restless minds united by their passion for business.

They come to learn from and be inspired by some of the world’s most renowned figures from business and beyond – a blend of content comprised of CEOs, entrepreneurs, innovators, thinkers, artists and sportspeople.

In a world of information overload, World Business Forum focuses on the issues most relevant to today’s businesspeople, stimulating new thinking and inspiring action. It also provides a unique networking environment to connect with like-minded professionals.

The moment is now.
The place, 

World Business Forum.

NOW

A unique time of unprecedented change. An unparalleled opportunity for development and growth.

NOW

Is the time we have to refocus our strategies and transform our operations.

NOW

Is the opportunity we have to create an enduring competitive advantage.

NOW

Is the space we have to cultivate the unique creative, human talent upon which our organizations are based.

Welcome to the Incredible NOW at

World Business Forum MILAN 2021

Agenda

World Business Forum Milano 2021

Day 1

Tuesday, November 9

Lynda Gratton
Talent
9:00AM – 10:15AM (75 mins)

Break
10:15AM – 11:00AM (45mins)

Mariangela Marseglia
Innovation
11:00AM – 11:45PM (45 mins)

Vijay Govindarajan
Strategy
11:45PM – 12:45PM (60 mins)

Lunch

12:45PM – 2:15PM (90mins)

Rachel Botsman
Trust
2:15PM – 3:30PM (75 mins)

Break

3:30PM – 4:00PM (30mins)

Kevin Roberts
Marketing
4:00PM – 5:15PM (75 mins)

Day 2

Wednesday, November 10

Don Tapscott

Digital Transformation
9:00AM – 10:30AM (90 mins)

Break
10:30AM – 11:15AM (45mins)

Marshall Goldsmith
Leadership
11:15AM – 12:45PM (90 mins)

Lunch
12:45PM – 2:15PM (90mins)

Mario Alonso Puig
Self-Management
2:15PM – 3:30PM (75 mins)

Break
3:30PM – 4:00PM (30mins)

Magnus Scheving
Performance
4:00PM – 5:15PM (75 mins)

DAY 1

TUESDAY, NOVEMBER 9

DAY 2

WEDNESDAY, NOVEMBER 10

}

Schedule

v

SPEAKER

}

Schedule

v

SPEAKER

9:00AM – 10:15AM
75 min

Lynda Gratton

Talent

9:00AM – 10:30AM
90 min

Don Tapscott

Digital Transformation

10:15AM – 11:00AM
45 min

BREAK

10:30AM – 11:15AM
45 min

BREAK

11:00AM – 11:45PM
45 min

Mariangela Marseglia

Innovation

11:15AM – 12:45PM
90 min

Marshall Goldsmith

Leadership

11:45PM – 12:45PM
60 min

Vijay Govindarajan

Strategy

12:45PM – 2:15PM
90 min

Lunch

12:45PM – 2:15PM
90 min

LUNCH

2:15PM – 3:30PM
75 min

Rachel Botsman

Trust

2:15PM – 3:30PM
75 min

Mario Alonso Puig

Self Management

3:30PM – 4:00PM
30 min

Break

3:30PM – 4:00PM
30 min

Break

4:00PM – 5:15PM
75 min

Kevin Roberts

Marketing

4:00PM – 5:15PM
75 min

Magnus Scheving

Performance

* The agenda may be subject to changes. For updates, please visit the event website.

Pricing & Special Promotions

Prices available until October 29, 2021

Individual Tickets

1 Individual Ticket

€1.645 + VAT

€2.400 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation

3 Individual Tickets

€4.645 + VAT

€ 7.200 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation

5 Individual Tickets

€6.945 + VAT

€12.000 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation

Live the VIP Experience

1 VIP TICKET

€2.245 + VAT

€3.000 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation
Access to VIP area
Private lunch
Ticket delivered before the event
Reserved seat in numbered VIP area

3 VIP TICKETS

€6.445 + VAT

€9.000 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation
Access to VIP area
Private lunch
Ticket delivered before the event
Reserved seat in numbered VIP area

5 VIP TICKETS

€9.945 + VAT

€15.000 + VAT

Coffee Break / Lunch
Certificate of attendance
Support material
Simultaneous translation
Access to VIP area
Private lunch
Ticket delivered before the event
Reserved seat in numbered VIP area

DOWNLOAD BROCHURE FOR MORE INFORMATION

1 + 8 =